David People

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0


İsmine bakınca Amerikanvârî veya Avrupâî bir marka olduğu sanılan David People, aslında 2011 yılında kurulan bir Türk markası. Kalitesiyle ve tarzıyla kendisine sektörde kısa sürede hatırı sayılır bir yer edinen David People, artık Millet'te.


Millet Mahallesi Derya Cd. No: 69'ta Tedi'nin karşısında tam köşede harika bir mekanda Millet Mahallesi sakinlerine hizmet veriyor David People Yıldırım.

Açıldığı günden bu yana halkın yoğun ilgisine maruz kalan işletme çeşitli kampanyalar düzenleyerek bu teveccühü boşa çıkarmamaya gayret gösteriyor. En son gördüğümüz kampanyaya göre üniforması ile giden öğrencilere hamburger 15,00₺.

David People, çocuklu aileleri de düşünmüş ve kafe içerisinde çocuk oyun alanı da ilave edilmiş. Rakiplerinde rağbet gören büyük oyun alanları düşünüldüğünde daha büyük olabilirdi.

David People'nın en çok dikkat çeken yönlerinden bir tanesi de çalışanlarının kıyafetleri. Üniformaları kafeye ayrı bir hava katıyor.

David People, sabah kahvaltısından kahve çeşitlerine; farklı aromalı kahvelerden hamburgerlere onlarca ürün çeşidiyle tüm Millet Mahallesi ve Bursa sakinlerinin hizmetinde.

Yemek kartlarının geçip geçmediği konusunda bilgim yok.

David People Yıldırım Şubesi'ni dilerseniz Instagram hesabından takip edebilirsiniz. Telefon numaraları ve mail adresleri de şu şekildedir:

0224 502 24 05 / davidpeoplederya(at)gmail.com


Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!