Millet'in Mutfak Perisi

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Bugün sizlere özellikle de bayanlara çok hoşlarına gidecek bir Instagram sayfası tanıtacağım. Çalışan bir bayansanız ve akşama da misafirleriniz gelecek ise onlara bir hazırlık yapmakta zorlanabilirsiniz. Aynı şekilde arkadaşlarınızla bir gününüz varsa; randevulaştıysanız ve bu görüşme için de çeşitli sebeplerden dolayı hazırlık yapamadıysanız artık telaş etmenize gerek kalmadı. Çünkü sizlerin önemli günleri için içli köfte, dolma ve hamur işleri yapacak bir ekip hâlihazırda mevcut. 

Instagram'daki mutfakkperisi, Millet Mahallesi'nde oturuyor ve tüm Bursa için elden teslim edebileceği içli köfte, çiğ köfte ve hamur işi çeşitleri yapıyor. Henüz yeni başlamış sanırım Instagram'da tanıtımlara. Daha fazla kitleye ulaşarak kendisini en iyi şekilde tanıtabilir umarız ki!

Özellikle çalışan bayanların veya bu tarz mutfak işlerine yatkın olmayan hanımların tercih edeceği birisi olacaktır. Ben henüz test etmedim ancak eşim de yokken test için bir şeyler gönderirlerse çok makbule geçer. :)

Şaka bir yana ailesine ek gelir için bir şeyler yapmaya çalışanlara her zaman destek olmak gerekir. Sizler de kendisine bir şans vererek o eşsiz lezzetleri deneyebilirsiniz. Ev yapımı hamur işleri, çiğ köfteler ve içli köfteler için bile bir şans verilebilir. Unutmayın o bizim Millet Mahallesi'nin Mutfak Perisi. :)

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!