454: Ne Kadar da Çekiciyim! Polisi Bile Çekerim!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
#BirYaşımaDahaGirdim etti 454!

Quora'nın etinden sütünden yararlanan biriyim. Gerçekten güzel bir mecra. İngilizce bilenlere muhakkak tavsiye ederim. Quora'da "Türkiye, Türkler ve kültürleri hakkındaki komik gerçekler nedir?" diye sorulmuş. Seda ÇETİN ise uzunca bir cevap yazmış. Quora'da onun cevabını "Başka ülkede yaşayamam" diyerek paylaştım.

Read Seda Çetin's answer to What are some funny facts about Turkey, Turkish people and culture? on Quora

Seda Hanım'ın örnekler vererek yaptığı paylaşımda bir fotoğraf dikkatimi çekti. Polis otosu hatalı park ettiğinden dolayı belediyenin çekicisiyle kaldırılmış.


Fotoğrafı ilk gördüğümde polis aracı arızalanmıştır ve emniyetin veya Trafik Vakfı'nın çekicisi ile kaldırıyorlardır diye hüsn-ü zân eylemiştim. Ancak çekici belediyeye ait olunca bu ihtimali devre dışı bıraktım. İkisi de farklı kurumlar çünkü. Malatya'da olup da olaya tanıklık edenler veya doğrusunu bilenler varsa bizi aydınlatsın lütfen! Ne kadar güncel bir olaydır onu da bilmiyorum.

Bu görüntüye çok da şaşırmadım doğrusu ama yine de paylaşmak istedim. Maalesef ülkemizde trafik polisi olup da trafik kurallarına uymayan bir sürü memur var. Tıpkı sigara içme deyip de sigara içen solunum yolları doktorları olduğu gibi.

Sizin tanık olduğunuz buna benzer örnekler var mı? Yoksa anormal durumlar bize normal gelmeye mi başladı artık?

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!