471: Siyâsî Dalkavuklar!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
#BirYaşımaDahaGirdim etti 471!

Siyaset konuşmayı ve paylaşmayı severim ancak konuştuğum ve paylaştığım şeyler siyasetteki yalan dolan işler ve mizâhî tarafı. Bu yazıda sizlerle iki video paylaşacağım. İlk videoda Cumhur İttifakı'nın Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet ÖZHASEKİ'nin Recep Tayyip ERDOĞAN'a "dalkavuk" dediğini izleyeceksiniz:



Bir insan partisinin genel başkanı ve bir ülkenin cumhurbaşkanına nasıl "dalkavuk" der; aklım almıyor açıkçası!

Diğer video da siyasetin içine düştüğü çirkefliği, yalanı - dolanı en şeffaf hâliyle gösteriyor! Yazıklar olsun demekten başka bir şey yapamıyoruz. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Menderes TÜREL'in eşi seçim çalışmaları kapsamında çok ucuz bir siyasi kampanya düzenlemiş. Videodan yükselen sese dikkat "Bunları zaten yapıyoruz!" Videoya da montaj demişler ama bana çok da inandırıcı gelmedi. 

Videoya geçmeden önce söyleyeyim hiçbir siyâsî partiye yakınlığım yok. Hepsinin canı cehenneme! Hepsi aynı b.kun laciverti! 

Siyaseti ne hâle getirdiler ya hu? Alt tarafı muhtar ve belediye başkanı seçeceğiz. Bütün devlet erkanı işini gücünü bıraktı sokak sokak gezdi. Yeni başkanlık sisteminin bir özelliği olarak dışarıdan seçilen bakanlar bile kampanya döneminde kendi bakanlıklarının işlerini bırakıp mitingler düzenlediler. Tek dileğim bir an önce 1 Nisan olması. Ta buramıza kadar getirdi artık şu seçimler! Kim seçilirse seçilsin kalıcı bir huzur getirmeyecek memleketimize! Tek kesin olan bu...

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!