Millet'e Servis Yapan Yemek Sepeti Mekanları

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Millet Mahallesi sizlerin de bildiği üzere son yıllarda aşırı rağbet görmeye başladı. Eskiden bu kadar mekan yoktu bu mahallede. Ben 4 yıldır bu mahalledeyim ve 4 yıl önceki hâli ile şimdiki hâli bile çok farklı. Bundan 1 sene öncesine kadar YemekSepeti.com'da Millet Mahallesi'ne servisi olan mekanların sayısı iki elin parmağını geçmiyordu. Şimdi uzak semtlerden bile firmalar bu bölgeye servis hizmeti sunuyor.

Haydi gelin birlikte bakalım Millet Mahallesi'ne servisi olan Yemek Sepeti'ndeki mekanlar hangileriymiş.
 



Sıralamayı alfabetik olarak yaptım. Millet Mahallesi'ndeki mekanlardan farklı olarak Fomara'dan Atmaca'a Aperatif, Kurtuluş Caddesi'nde Birinciler Karadeniz Etli Ekmek, Küçükbalıklı'dan İnanç's Döner, Ortabağlar'dan Komagene Etsiz Çiğ Köfte, Veysel Karani'den Köfteci Ali Usta ile İmrendim Döner, Tayakadın'dan Sırma Su, Demirtaşpaşa'dan Doyos Döner, Duaçınarı Mahallesi'nden Dönerci Adem Usta ve Yunus Emre'den Safran Pide & Kebap da bu bölgeye servis yapıyor. Tabii minimum sipariş ücretleri de ona göre değişiyor. 

Firmaların sol taraflarında puanlamalar görmüşsünüzdür. O puanlara göre en iyi ve en kötü firmaları da sıralayalım mı?

En iyiler:
  1. Tostosi (Yemek Sepeti'ndeki yeni bir mekan. Henüz 2 yorumu var.)
  2. Kebapchef Balkan Köftecisi (Yazıyı 14:00 itibariyle yazıyorum ve kapalı mekanların içini maalesef göremiyorum. Görseydim kaç yorum üzerinden o puanı aldığını yazacaktım.)
  3. Coi Pizza (84 yorum gelmiş ve puanı oldukça iyi.)
  4. Köfteci Mustafa
  5. Dönerci Adem Usta
En kötüler:
  1. Safran Pide & Kebap (Henüz hiç değerlendirme yok. Yeni bir mekan o yüzden kötü diyemeyiz. Sadece henüz yorum almamış bir mekan.)
  2. Sırma Su (Geç teslimattan dolayı sürekli olumsuz puan almış.)
  3. Osman Baba Kebap & Lahmacun (Gelen yorumlara verilen efsane cevapları var. Onları da paylaşayım bari başka bir yazıda.)
  4. Coox Coffee
  5. Birinciler Karadeniz Etli Ekmek
Siz kullanıyor musunuz Yemek Sepeti'ni? Kullanıyorsanız hangi restoranları tercih ediyorsunuz mahallemizde? Yemek Sepeti'nde olmayıp da muhakkak uğrayın, deneyin dediğiniz bir mekan var mıdır? Söz sizde Millet!

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!