Esas Kampanya Burda!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Sanırım bu blogdaki bundan sonraki tüm yazılarım toplu toplu kampanyalardan bahsetmek şeklinde olacak. Vaktim yok her kampanya için ayrı ayrı metin girmeye. :( Bu yazımda da Türkiye'nin farklı noktalarındaki alışveriş merkezlerinin kampanyalarından bahsedeceğim. Araba dağıtan alışveriş merkezleri de olmasa öyle büyük çaplı kampanya yok sanki eskisi gibi. Bu arabalar da gerçekten dağıtılıyor mu onu da bilmiyoruz ama.

Esas 10 Burda, Mercedes A 180 Kazandırıyor!


Hediyelerin Yıldızı 10'da sloganıyla yürütülen kampanya 14 Kasım'da başladı ve 14 Mart'a kadar devam ediyor. Balıkesir'e yolum düşüyor, giderim ama 150,00₺'lik alışveriş yapamam ki. Eskisi gibi AVM'den alışveriş yapmıyorum ben. Her şeyimizi online hâllediyoruz artık.

Esas 39 Burda da Hediye Dağıtıyor


Esas 10 Burda kampanya yapar da Esas 39 Burda yapmaz mı? Onların kampanyası ise 15 Kasım - 15 Mart arasında imiş. 100,00₺ üzeri ve alışveriş yeterli imiş burada. Çekiliş sonucu 1 kişiye Skoda Karoq, 2 kişiye ise Casper Excalibur oyun bilgisayarı hediye edilecekmiş. Sahi bu Esas (Plaka Numarası) Burda AVM'leri kimin?

Forum Ankara, CityCoco da Veriyor


Forum Ankara da kış döneminde alışverişi teşvik etmek için kampanya düzenleyen alışveriş merkezleri arasında yerini alıyor. 15 Kasım - 16 Şubat tarihlerinde 100,00₺'lik alışveriş yapıldığında çekilişe katılabiliyorsunuz. Çekiliş sonucunda 1 Honda Civic veya 4 CityCoco Elektrikli Scooter'dan biri sizin olabilir.

Gebze Center, Passat Veriyor!


Gebze Center AVM'nin kampanya şartı için koyduğu rakam 200,00₺. 31 Ocak'a kadar yapılan, belirtilen tutardaki alışverişler ile kampanyaya katılabiliyorsunuz. Kampanya sonucunda Volkswagen Passat kazanan kişi ben olsam keşke!

Siz katılıyor musunuz bu tarz AVM kampanyalarına? Katılıp kazanan var mı çevrenizde? Yorumlarınızı bekliyorum.

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!