Gecenin 4:00'ünde Yıkılmak İstenen İlk Öğrenci Yurdu: Sâdâbât

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Bu hafta bloglarımdaki tüm konularım Sâdâbât Talebe Yurdu üzerine olacak. Zülfüyâre dokundular artık ve bu da çok fazla canımızı sıktı. 31 Ekim 2019'da gecenin 4:00'ünde baskın yapılarak, plastik mermiler, göz yaşartıcı bombalar ve biber gazı kullanılarak yıkılan ilk ve tek talebe yurdu İstanbul Kağıthane Belediyesi'nin yıktığı Sâdâbât Talebe Yurdu.

Gecenin 4:00'ünde yıktılar diyoruz kaçaktı, depreme dayanıksızdı diye maval okuyorlar. Bakın aşağıda paylaşacağım rapor yıkımdan 20 gün önce alınmış bir rapor. Binanın deprem riski taşımadığını açıkça yazmışlar. Altta imzası bulunan firma da belediyenin ve bakanlığın yetkilendirdiği bir firma.


Çeşitli yalanlarla ve zırvalarla sapasağlam binayı sırf siyâsî düşmanlıklarından dolayı yıktılar. Ancak siyâsîlerden nedense ses seda yok. Kimse konuyu gündeme getirmiyor. Getirenler de 3 maymunu oynayarak gerçekleri görmeden, duymadan ve gerçekleri dile getirmeden yanlı bir şekilde gündeme getiriyor. Zâlimin zulmü böyle yaptıkları sürece artıyor.


Çürük dedikleri binayı sabah 4:00'ten geceye kadar yıkamadılar. İşte yukarıdaki görsel Sâdâbât Talebe Yurdu'nun son görüntülerinden. Yazıklar olsun! Bu görüntüleri ne Kağıthane unutsun, ne İstanbul unutsun, ne Türkiye unutsun, ne de Ümmet unutsun! Derdimiz İslâm diyenlerin dertleri İslam olanlarla ne derdi olabilir acaba?

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!