Chippin ile CarrefourSA 5 iPhone 11 Dağıtıyor!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0

Chippin'i daha önce duydunuz mu bilmiyorum ancak kısaca bahsetmek gerekirse Chippin için yeni nesil ödeme sistemi diyebiliriz. Bu uygulamayı indiriyoruz telefonumuza ve kredi kartımızı da içine tanımladıktan sonra geçerli olan mekanlarda ödemelerimizi nakit veya kredi kartı yerine Chippin uygulaması ile yapıyoruz. Böylece irili ufaklı kampanyalardan, iade paralardan ve hediye çeklerinden vs. yararlanabiliyoruz.

Bu yazımda bahsettiğim kampanya ise oldukça câzip bir çekiliş kampanyası. CarrefourSA ve Gima marketlerden yapacağınız 50,00₺'lik her alışverişte bir çekiliş hakkı kazanıyorsunuz. Kazandığınız bu çekiliş haklarınız size 5 iPhone 11'den birini getirebilir. Kampanya dönemi 3 Aralık'ta başlamıştı ve 15 Ocak 2020'ye kadar devam ediyor. İşin güzel yanı da şu; sizin kampanya dönemindeki toplam alışveriş tutarlarınız 50'ye bölünüyor ve o kadar adette çekiliş hakkınız oluyor. Demek istiyorum ki bir seferinde 40,00₺ diğer seferinde ise 60,00₺ değerinde alışveriş yaptıysanız ikisi birleşiyor ve size 2 çekiliş hakkı veriyor.

Chippin ve CarrefourSA'nın bu kampanyasından yararlanmak için Chippin'i yükleyip kampanyaya katıldığınızı işaretlemeniz yeterli. Başka da bir kayıt işlemi falan yok. Kampanyanın sadece fizîkî mağazalarda geçerli olduğunu da belirtmek isterim.

Siz Chippin kullanıyor musunuz? Kullanıyorsanız deneyimlerinizi bizlerle paylaşır mısınız? Bu kampanyaya katılmayı düşünüyor musunuz?

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!