Milangaz ve McVitie's iPhone Kazandırıyor

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Ücretsiz telefon sahibi olmak isteyenler için iki kampanyadan bahsedeceğim. Bir tanesi Milangaz'ın düzenlemiş olduğu bir kampanya; diğeri ise McVitie's tarafından düzenlenen bir kampanya. Sırayla ele alalım ve kampanya detaylarına bakalım birlikte:

Milangaz, "Tüp İstedim iPhone Geldi" sloganıyla tanıtıyor bizlere kampanyasını. Oldukça basit ve güzel bir slogan olmuş bence. Her 12 kg tüp siparişi ile bir çekiliş hakkına sahip oluyorsunuz. 1 Aralık 2019 - 29 Şubat 2020 tarihleri arasında Milangaz web sitesi veya 444 0 120 çağrı merkezinden sipariş vermeniz durumunda 3 kişiye iPhone X 64GB hediye ediyorlar. Üstelik başka hediyeler de var.


Diğer hedyelerin detayına bakmak gerekirse 50 kişiye Milangaz logolu 5000 mah powerbank, 3 kişiye 1.199,00₺ değerinde Karaca Maestro Mutfak Şefi ile 2 kişiye de yine 1.199,00₺ değerinde Karaca toz torbalı elektrikli süpürge verileceğini görüyoruz.

Evinde tüp kullananlar azaldı ancak yine de katılmak isteyen olursa kaçırmasın; güzel kampanya.

*****

McVitie's ise CarrefourSA Mağazaları'ndan yapılacak olan 7,00₺ değerindeki alışveriş fişini Çek Kazan üzerinden sisteme kaydederek kampanyaya katılacak olanlardan 1 kişiye iPhone XR 64GB, 10 kişiye Arçelik kahve makinesi ve yine 10 kişiye Arçelik çay makinesi dağıtacak.


Sadece Aralık ayı boyunca geçerli olan kampanyanın sonucu 9 Ocak'taki çekilişle belirlenecek ve çekilişin sonucu ise 11 Ocak'ta Güneş Gazetesi'nde açıklanacaktır.

İki kampanya da katılmaya değer ancak artık evde tüp kullanmadığımız için ilkinden ziyade ikinci kampanyaya katılım yapabilirim ben. Peki siz ne düşünüyorsunuz bu 2 kampanya hakkında? Katılacak mısınız? Yorumlarınızı bekliyorum kampanya kurtlarım benim. :)

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!