"Continental: John Wick Dünyasından" 22 Eylül'de Amazon Prime'da

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
8
Arkadaşlarımın Whatsapp grubunda bahsetmesi ile haberdâr olduğum diziyi sizlerle de paylaşmak istedim. 

Dizi, geride bıraktığını sandığı geçmişiyle yüzleşmek üzere 1970'ler New York'unun cehennemine sürüklenen genç Winston Scott'ın gözünden John Wick dünyasının ikonik suikastçı otelinin ardındaki kökeni keşfediyor. Winston, sonunda tahtına oturacağı oteli ele geçirmek için ürkütücü bir girişimde bulunarak otelin gizemli yeraltı dünyasında ölümcül bir rota çiziyor. 

Continental, John Wick evrenindeki ikonik suikastçı otelinin şiddet dolu kökenlerini ortaya çıkaran bir olaylar dizisidir. 1970'lerin New York'unda geçen dizide Winston Scott, kardeşinin Continental'a yaptığı saldırının tetiklediği büyük bir komployla mücadele etmek için bir ekip kuruyor. Bu kanlı aksiyon draması aile sevgisi, kader ve intikamın çarpışmasını konu alıyor.

Filmin fragmanı aşağıda. Siz izler misiniz bu filmi? Prime Video üyeliğiniz var mı? Daha doğrusu Amazon Prime üyeliğiniz var mı? İlk zamanlar benim Amazon Prime üyeliğim vardı ama sonrasında acayip bir zam yaptıkları için iptal etmiştim. 


Film hakkındaki düşüncelerinizi 22 Eylül'de izledikten sonra paylaşırsanız sevinirim. Keyifli seyirler şimdiden...

#TheContinental #JohnWick #PrimeVideoTürkiye

Bu yazımı beğendiniz mi? Eğer beğendiyseniz İngilizce olarak kaleme aldığım HodjaEffendi bloguna ve Forum'a da beklerim.

Tags:

Yorum Gönder

8Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. john wick hayranı olarak izlerim tabiiii :)

    YanıtlaSil
  2. Benim prime üyeliğim var, sıklıkla alışveriş yaptığım için kargodan çok tasarruf ediyorum ve prime'a özel indirimler'den de sıklıkla faydalanıyorum. :)

    YanıtlaSil
  3. Amazon Prime üyeliğim yok.
    Ulusal kanalın biri John Wick-1'i yayınlamıştı bir kaç hafta önce. Bir türlü tam olarak sonuna kadar izleyemedim. Haliyle pek anlayamadım filmi. Umarım bir daha çıkar da karşıma baştan izleme şansı bulurum. Sonrasında John Wick 2, 3, 4 diye izleyişim herhalde bir kaç senede biter gibime geliyor. :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Siz de benim gibi çok da dizi/film insanı değilsiniz anladığım kadarıyla Nazlı Hanım...

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!