Network Marketinf Firmalarının Spam Mailleri

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0

Farklı mecralarda bulduğum eski blog yazılarımı yazıldığı tarihe bağlı kalarak buraya kopyalıyorum.


Network Marketing Firmalarının Spam Mailleri


Blogumu takip edenler biliyordur NM işiyle meşgul olduğumu. Bilmeyenler için tekrar söyleyeyim Mega Trading ve Lyoness işleri uğraşıyorum.

Mega Trading ile dünyaca ünlü bir firma olan Mega Holdings'in sınırsız hosting paketlerini satıyoruz. Hosting paketleri, içerisinde entegre hâlde bulunan websitesi tasarım motorları sâyesinde herkese hitap ediyor. Amacımız tasarı hâlinde olan KOBİlerin websitesi açma zorunluluğu ile bu sektöre akacak olan 300 Milyon TL'den büyük bir pay almak. Bu devirde kimse "Websitesi bana göre değil" diyemez. İşte bu yüzden bu yazımı okuyan herkesi Mega Trading'de iş ortağım olmaya davet ediyorum.

Bir de Lyoness var ki ona tam anlamıyla bir Network Marketing diyemeyiz. Evet bir "network" oluşturuluyor ancak "marketing" yok. Lyoness'e biz "Bilinçli Tüketiciler Topluluğu" diyoruz. Çünkü şu an Vatan Bilgisayar'a, Burger King'e ve Pizza Hut'a gidince bize %15 ve %25 oranında indirim yapıyorlar. Türkiye'de kullanıcılar arttıkça indirim kazandığımız firmalar artacaktır. Avrupa'da toplam 17,000 firma var mesela. Ayrıca sadece indirim kazanmıyoruz. Oluşturduğumuz "network"teki kişilerin alışverişlerinden de nakit paralar kazanıyoruz. Siz de Bilinçli Tüketiciler Topluluğu'na katılıp indirimler ve nakit paralar kazanmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.

Şimdi gelelim yazının asıl konusuna. NM yaptığımı bir şekilde bilenlerden sürekli spam mailler alıyorum. Spam mail aldığım kişileri değil de onların yaptıkları işleri buraya yazacağım. Yanlış anlaşılmasın, yazmamın nedeni o firmaları kötülemek değil. Amacım bu yazı aracılığı ile o firmalarda çalışanlara ulaşıp daha da detaylı bilgi almak. Bir NM işinden diğerine atlayan biri değilim ancak bütün firmaları yakından tanımak isterim. Böylece sektör hakkında çok daha iyi bilgiler edinip eğitimlerimde gruplarımı daha iyi bilgilendirmek isterim.

Bana spam mail olarak gelen iş tekliflerinde adı geçen firmalar şöyle:

* Oksijen Network Marketing
* Bir Elin Nesi Var
* Lorems (Erol Marketing Sistem) (Neden böyle bir isim değişikliğine gittiğini de merak ediyorum)
* Petek Marketing
* Life Plus

Bu firmalar hakkında detayları bilgisi olanlar beni bilgilendirirlerse sevinirim...
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!