Vestel MD 20 DB Mikrodalga Fırının Yazıları Siliniyor!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Eşime geçen anneler günü için hediye olarak aldığım bir üründü Vestel MD 20 DB Mikrodalga Fırın. Ürünün çalışmasında bir sıkıntı yok ancak eşim aldığımızdan beri ben bunu silemiyorum yazıları siliniyor diyordu ancak ben çok ciddiye almıyordum açıkçası.

En son ben de olaya müdahil oldum ve Vestel'e konuyla ilgili aşağıdaki tweeti attım:


Şimdi bu yazıyı yazarken fark ettim Vestel, tweetime yazdığı ilgileneceğiz mealindeki kendi tweetini silmiş nedense. Ben onların istediği bilgileri Twitter'da mesaj olarak gönderdim ancak onlardan bir dönüş olmadı.

Ben onlardan cevap gelmeyince telefonla müşteri hizmetlerini de aradım ancak ilgileneceklerini söylemelerine rağmen ses seda çıkmadı. Ben konuyu unutmuştum. Eşim tekrar hatırlatınca 1 hafta önce tekrar aradım. Telefondaki beyefendiye geçmişi de anlattıktan sonra beni servise yönlendirince maruzatımı şöyle arz ettim:
"Ben servise de giderim tamam ama bence bu konu servislik değil. Serviste daha çok mekanik arızalara bakarlar. Ben bu şekilde bir şikayetle gittiğimde adamlar güler belki. Bu daha çok Vestel'in AR-GE ve üretim departmanlarını ilgilendiren bir konu bence. Belki küçük bir sorun ancak bugüne kadar hiçbir beyaz eşyamızda ve küçük ev aletlerimizde böyle bir sıkıntı yaşamadık biz. Dediğim gibi küçük bir sorun ancak mide bulandırıyor."
dediğimde haklısınız deyip bu sefer muhakkak ilgileneceklerini söyledi. O zamandan beri yine ses seda yok.

Bahse konu ürün (Vestel MD 20 DB) aşağıda görülmektedir:


Kirlilik için kusura bakmayın . Silemiyoruz ki!

Bir de reklamlarda "Gururla yerli" sloganıyla karşımıza çıkan bu markanın bu ürünü meğer Çin'de üretiliyormuş. 


Vestel'den konu ile ilgili bir dönüş olursa buraya yazarım muhakkak. Sizler de bloglarınızda yaşadığınız ürün tecrübelerini paylaşmalısınız ki okuyucular da öğrensin.

Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Ülkemizde müşteri hizmetleri sadece lafta kalan memnuniyet içeriyor. Vestel ürünleriyle ilgili daha önceleri de hoş olmayan şeyler duymuştum çevremden. Özellikle televizyonlarıyla ilgili...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Televizyonunu da kullanıyorum bir sorun çıkmadı. Çıksa demek ki onda da uğraştıracaklar.

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!