Tavsiye Bebek Arabası Markası: Beneto

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Son yazılarımı okuyanların aklına şu soru geliyor olabilir: Bu ReHiTu da sürekli birilerini, bir şeyleri eleştirip duruyor; hiçbir yer hakkında olumlu bir şeyler yazmıyor diyebilir. Haklısınız son zamanlarda sürekli eleştiri yazıları yazdım ancak önceden olumlu yazılar yazdığım da oldu tabii ki. Olaylara sürekli eleştirel gözle bakan biri değilim.

Beneto markasını belki de daha önce duymamışsınızdır. Biz de bebeğimiz olacağı zaman yaklaşık 2,5 yıl önce bebek arabalarını araştırırken öğrendik. İstediğimiz kriterlere göre bir filtreleme uyguladığımızda Beneto markası açıkçası en ucuz ürün olarak karşımıza çıkıyordu. Eniştesi ile teyzesi sağolsunlar biz alalım yeğenimizin ilk arabasını dedikleri için onlara da külfet olmaması açısından bu uygun fiyatlı markaya karar verdik bundan 2,5 sene önce. Bizim aldığımız ürün aşağıdaki. Eniştesi n11.com üzerindeki AyhanÇocuk mağazasından almıştı. Model olarak bilemiyorum. İnternette de baktım ancak modeller birbirine çok benziyor. Yanlış yönlendirmemek için model zikretmeyeyim.

Gelir gelmez teşekkür etmek için çektiğimiz fotoğraf. 19 Ekim 2014.
Ürün 2,5 yıl boyunca kahrımızı çekti. Bizimle her yere gitti geldi. Gün oldu eşim ben bunu beğenmedim de dedi ancak son yaşadığımız olay bize bir daha alacak olsak yine Beneto alırız dedirtti.

Eşim annesiyle gezintiye çıktığında bir anda ön tekerlerden biri yerinden kopmuş. Akşam ben baktığımda kopma bir bağlantı yerinden değil de plastiğin ikiye ayrılması sonucu olmuş. Yapıştırıcı uyguladım ancak başarılı olmadı. Sonra Beneto'nun Bursa Vişne Caddesi'nde yerleri olduğu aklımıza geldi ve geçen hafta bugün oraya uğradık.

Tamam hallederiz deyip yukarıdan yedek tekerlek getirdiler. Tekerleğin diğer eşi de yıprandığı için onu da değiştirteyim diye düşündüm ve fiyatını sordum ve ücreti mukabilinde diğer tekeri de değiştirtmek istedim. Para istemez dediler. Ya olur mu öyle şey falan derken arkadaş hemen gidip diğer tekerin yedeğini de getirdi ve ikisini birden değiştirdi. Artık Kayra Eymen'in arabasının ön tekerleri gıcır gıcır idi.

Hiçbir ücret ödemeden oradan ayrıldık. Adamlar bu işlemi kendi taşınma telaşı içinde yaptılar. Bunu yaparken de buradan mı aldınız, kaç sene önce aldınız, fişinizi getirdiniz mi gibi hiçbir soruyla karşılaşmadık. Sorgusuz sualsiz müşteri memnuniyeti işte budur.

Parmağında TrabzonSpor yüzüğü olan ağabey, adamsın! :)

Yangından geriye kalan yadigarlardan biri olan KaEyTu'nun arabasını da böylece tamir ettirmiş olduk.

Bu da bonus olsun: 10 aylık KaEyTu. Hem de plakalı. :)


Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!