Çek Kazan'da Haftanın Öne Çıkan Kampanyaları

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Çek Kazan uygulamasını daha önce duydunuz mu bilmiyorum. Bu uygulamadan bahsedeceğim bugün sizlere. Çek Kazan'da adı üstünde bir şeyler çekip bir şeyler kazanıyorsunuz. Çektiğiniz şey market alışverişinizin fişi. Yani fişin fotoğrafını çekiyorsunuz ve karşılığındaki hediyeyi de kazanıyorsunuz. Böylelikle günlük alışverişlerinizi promosyonlu bir şekilde gerçekleştiriyorsunuz. 

Çek Kazan uygulamasını çok aktif olmasa da ben de kullanıyorum. Aslında sürekli kullanmak aile bütçenize katkı sağlayabiliyor. Bu yazıyı girerken telefonumdan da uygulamayı açtım. Aslında katılabileceğim bir sürü de promosyon olduğunu gördüm. Yarından tezi yok onları net bir şekilde belirleyip değerlendirmek lâzım bu fırsatı. 

Sizlere Çek Kazan'ın bu haftaki öne çıkan kampanyalarını tanıtmak istiyorum. 


  • Üst soldan başlayarak ele alacak olursak Çek Kazan ile 20,00₺'lik Signal diş macunu alımına 20,00₺'lik D&R çeki hediye. 10 Ekim'e kadar devam edecek olan kampanyadan kazanacağınız D&R hediye çekini alt limitsiz olarak kullanabiliyorsunuz.
  • La Vache Qui Rit'ten yine D&R indirim kodları hediye. 15,00₺'lik LVQR ürünü alımında D&R'dan 100 kişiye 100,00₺, 500 kişiye 50,00₺ ve 15000 kişiye de 15,00₺ değerinde indirim kodu hediye ediliyor. Kampanyaya katılmak için 31 Ekim'e kadar vaktiniz var.
  • Yine bir D&R hediye çeki kampanyası. 5,00₺'lik Cheetos alımınızdan sonra fişin görüntüsünü uygulamaya girdiğinizde 5,00₺ D&R hediye çeki kazanıyorsunuz. Son tarih 25 Eylül.
  • 10,00₺'lik Olips ürünü alımınızda çekilişle Tatilsepeti'nde kullanabileceğiniz 1000,00₺ seyahat çeki kazanabiliyorsunuz. 25 Eylül 2019'a kadar kampanyaya katılabiliyorsunuz. Olur da seyahat çekini kazanan 30 kişiden biri olursanız 10.11.19 ile 31.8.20 tarihleri arasında kullanabiliyorsunuz seyahat çekini.
  • Gratis'ten 40,00₺'lik Listerine alışverişinizde Koton'dan 20,00₺ değerinde hediye çeki kazanabilirsiniz. Kampanyanın bitiş tarihi 3 Ekim.
  • T-Shop ve Watsons Mağazaları'ndan alacağınız herhangi 2 adet Nivea deodorant alışverişiniz sizlere D&R'da kullanabileceğiniz 30,00₺ değerinde hediye çeki kazandırıyor.
Genel olarak kampanyalar yukarıdaki gibi. Günlük alışverişlerinizden küçük ekstralar kazanıyormuş gibi düşünün. Siz de küçük küçük kazanımlar sağlayabileceğiniz bu sisteme dahil olmak istiyorsanız programı indirebilirsiniz. 

Benzer uygulamalar var. O yüzden sizler de kendi kullandığınız programları da belirtebilirsiniz. Hiç böyle uygulamalardan ufak da olsa bir şeyler kazandınız mı?

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!