Bedava İnternet Burada!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
2
Aynı üniversitede farklı bölümlerde okurken aynı yurtta kaldığım şu an öğretim görevlisi olan bir arkadaşım var. Geçenlerde Whatsapp durumunda paylaşınca ilgimi çekti ve konudan haberdâr oldum. Kendisi bununla ilgili bir blog sayfası da açmış. Sizleri oraya yönlendireceğim ancak kısaca burada da bahsetmek isterim olaydan.



Bedava internet süresi minimum 1 ay. Neden minimum dediğimi de anlatacağım. Bu bedava internetin sağlayıcısı ise TürkNet. TürkNet referans yöntemiyle hem referans olana hem de referans olunana 1 ay ücretsiz internet veriyor. Her referans olduğunuz 1 kişiden bir ay bedava internet kazanıyorsunuz. Muhakkak bunun bir sınırı vardır ancak bir ay bile bedava internet olması bence güzel bir şey.


Mevcutta taahhütlü bir internet bağlantınız varsa ve TürkNet'e geçmek istiyorsanız da TürkNet cayma bedelinin 120,00₺'ye kadar olan kısmını ödüyor. Bu da bir avantaj. Ben geçecektim mesela ve bana 400 küsur lira cayma bedeli çıkınca erteledim. 120,00₺ civarına düştüğünde hemen geçeceğim TürkNet'e.

Sizler de bu bedava internetin detaylarını öğrenmek istiyorsanız şuraya tıklayıp Ahmet Ali'nin bloguna bakabilirsiniz. Yararlanın bence eğer şartlarınız uyuyorsa.


Yorum Gönder

2Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

  1. Recep hocam Oris Telekom var aynı mantık hatta onda 6 kişiye referans ol ve bu referans olduğun kişiler internet kullanmaya devam etmesi şartıyla senin ki hep ücretsiz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu daha iyiymiş ama 6 kişiyi ayarlamak problem. :)

      Sil
Yorum Gönder

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!