Onur Market, Online Alışverişi Millet İçin Aktif Hâle Getirdi!

Recep Hilmi TUFAN | rehitu.com
By -
0
Geçenlerde bir kısa mesajla haberdâr oldum Onur Market'in Millet Siteler Bölgesi için online alışverişi aktif hâle getirdiğinden. O mesajın ardından 100,00₺'lik alışverişte geçerli 20,00₺ indirim sağlayan bir de kupon gönderdiler ONUR20 olarak. Bu sabah deneyeyim diye girdim ancak kupon tükendi uyarısı ile karşılaştım. Demek ki insanlar ilgi göstermişler. Tabii ONUR20 genel bir kupon sadece Millet Mahallesi olarak düşünmemek gerekir. 


Minimum 75,00₺'lik alışveriş şartı var. Bunun yanısıra 100,00₺ üzerinde alışveriş yaparsanız taşıma hizmet bedeli de ödemiyorsunuz. 100,00₺'nin altında kalan siparişlerde 6,95₺ hizmet bedeli ödeniyor. 

Daha önce Migros ve Carrefoursa'nın online alışverişlerini denemiştim. Onur'u da denerim. 20,00₺'lik kupon aktif olsaydı bugün deneyecektim aslında ama geç kalmışım. 

Aramızda Onur Market'in online alışverişini deneyenler var mı? Ürün tedariği Millet Mahallesi Muhtarlığı'nın karşısındaki Onur'dan mı sağlanıyor? Memnun kaldığınız veya beğenmediğiniz noktalar varsa paylaşır mısınız bizimle? İlerleyen zamanlarda Millet Mahallesi'nde evinizden çıkmadan market alışverişi yapabileceğiniz tüm siteleri sıralamayı düşünüyorum yazılarımdan birinde. Bu konuda da yardımlarınızı bekliyorum.
Tags:

Yorum Gönder

0Yorumlar


Yorumlarınızla yazıma katkıda bulunduğunuz için teşekkür ederim.

Forum'a da beklerim...

Yorum Gönder (0)

#buttons=(Anlaşıldı, Tamam!) #days=(20)

Bu blogda çerezler kullanılmaktadır. Şimdi Kontrol Et!
Ok, Go it!